Nosaltres

Som una empresa jove d’experts en arbrat urbà!

Treballem per a la conservació dels arbres des d’un ampli enfocament de l’arbrat. Els nostres clients són l’administració pública, empreses privades de serveis i també particulars que volen cuidar els seus arbres.

Experts en diferents disciplines d’arboricultura som capaços de fer el millor assessorament a un ajuntament o redactar un informe, instal·lar ancoratges per a fer més segur un arbre, inspeccionar les arrels o descompactar el sòl amb una llança d’aire, plantar nous arbres amb les millors garanties de futur o enfilar-nos amb els equips de grimpada per a podar un arbre en alçada!

lumberjack or forest worker walking along the forest path
closeup of worker collecting branches in vineyard

Facilitar la convivència entre els arbres i les persones és la nostra feina i la nostra motivació!

Gestionem l’arbrat tenint en compte els beneficis que els arbres urbans aporten a la societat, els posem en valor i proporcionem les condicions necessàries perquè visquin amb dignitat i una bona salut.

El nostre dia a dia es basa en la col·laboració i cooperació amb diferents especialistes arboricultors, comptem amb una ampla xarxa de professionals. Nosaltres ja hem deixat la competència per a temps passats, les nostres relacions comercials es basen en la confiança, el respecte i la professionalitat.

 

Estem qualificats per a gestionar l’arbrat urbà. Disposem de diverses formacions com:

Demana pressupost sense compromis

Skip to content